Coolinari.mk и оваа година со награда за Сајт на годината

Нашата веб страна www.coolinari.mk беше добитник на трето место за Сајт на годината во категоријата „Храна и здравје“.

Кулинарите гордо ја подигнаа наградата на 24.12.2016 за време на седмите по ред награди за Сајт на годината, организирано од дигиталната маркетинг агенција Медиа Солутионс.

Минатата година, сајтот исто така беше награден со трето место за најдобар дизајн.

Ви благодариме за поддршката!

15673018_1211967315548870_5094639047721038387_n