Милан Спасовски

Милан е амбициозен млад готвеч, ученик во трета година, насока готвач. Неговата специјалност и инспирација се главите јадења на жар, потоа подготовка на сосови и гарнири за главни јадења. Своето искуство го има стекнато на позиција асистент на главниот готвач во ресторанот Ексклузив како и готвач во ладна кујна во ресторанот Пелистер. Исто така има искуство во требување на храна и продукти и активно се служи со англискиот јазик