ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТ ЗА ФИНАНСИСКО СОВЕТУВАЊЕ

Доколку сте слушнале за „АРНО“ сигурно сте слушнале и за нашиот проект „Coolinari“ со познатиот слоган „Кул е да си кулинар“. Во рамки на нашите долгогодишни кулинарски подвизи ја вбројуваме и иницијативата „Часови за готвење“ која АРНО ја реализираше во 2016-та година и беше препознаена како социјално-претриемничка инцијатива која наиде на голем интерес меѓу јавноста, медиумите и главните актери…