ТОП 10 здравствени документарци на сите времиња

Ние Кулинари обожаваме да споделуваме моќни животоспасувачки пораки со што повеќе луѓе, затоа што сметаме дека кулинарскиот дух живее само ако се сподели! Се дружиме заедно и при гледање документарни фимови и овој пат ви предлагаме Топ 10 листа. Оваа листа не е составена во никој посебен ред. Ве покануваме да ги гледаме заедно 🙂

Филмови што би сакале да додадете на листата? 🙂